Parhaat verkkokurssit.fi -kumppanuusehdot

8.6.2020

1. Yleistä

Tämä sivu sisältää Parhaat verkkokurssit.fi -kumppanuusehdot. Näissä ehdoissa Palveluntarjoajana tarkoitetaan Parhaat verkkokurssit.fi -sivustoa ja Kumppanina yritystä, joka suosittelee Palveluntarjoajan sivustoa, tuotteita ja palveluita. Näiden ehtojen hyväksyminen toimii samalla kumppanuussopimuksena, jonka ehtoja Kumppanin tulee noudattaa.

2. Sopimuksen syntyminen

Kumppanuussopimus astuu voimaan, kun Kumppani rekisteröityy kumppaniksi Palveluntarjoajan verkkosivuilla. Palveluntarjoa voi halutessaan myös hylätä Kumppanin ilman erillistä ilmoitusta.

3. Vaatimukset Kumppanille

Kumppanilla täytyy olla y-tunnus, tai laskutusmahdollisuus esimerkiksi kevytyrittäjyyden kautta. Emme hyväksy Kumppaniksi yksityishenkilöitä, emmekä maksa komissioita palkkana.

4. Suositteleminen

Kumppani voi suositella meitä haluamissaan kanavissa; verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa, sähköpostimarkkinoinnilla tai muilla vastaavilla tavoilla. Kumppani voi käyttää kumppanuustililtä löytyviä bannereita suositellessaan meitä.

Meitä ei saa suositella sivustoilla, joissa on mitään laitonta materiaalia, aikuisviihdettä/pornografista materiaalia, aseita, mitään päihteitä, tupakkatuotteita tai rasistista sisältöä.

Kumppani ei saa antaa suosittelun yhteydessä minkäänlaisia katteettomia lupauksia tai väärää tietoa, eikä esiintyä Palveluntarjoajana.

Kumppanin on aina ilmoitettava suosittelun yhteydessä, että kyseessä on suosittelulinkki, ja että Kumppani saa komission suositteluista.

5. Sopimusrikkomukset

Sopimusrikkomukset ja väärinkäytökset johtavat Kumppanin kumppanuuden poistamiseen, eikä Palveluntarjoajalla ole velvollisuutta maksaa jo kertyneitä, tai myöhemmin kertyviä, komissiota Kumppanille.

6. Palkkio

Palveluntarjoaja maksaa palkkion komissiona toteutuneen myynnin mukaan. Kun asiakas tilaa Palveluntarjoajan verkkopalvelusta jotain käyttäen Kumppanin antamaa suosittelulinkkiä (linkki sisältää henkilökohtaisen kumppanuus ID:n, jonka Kumppani on luonut henkilökohtaisella kumppanintilillä), niin myynti kirjautuu automaattisesti Kumppanin tunnukselle.

Palkkiotasoja on kaksi;
Perus: 20% komissio ensimmäisestä ostosta ja 15% komissio saman asiakkaan tulevaisuudessa tekemistä ostoista.
Super: 25% komissio ensimmäisestä ostosta ja 20% komissio saman asiakkaan tulevaisuudessa tekemistä ostoista. Kumppani pääsee automaattisesti Super-tasolle, kun suositteluja on kirjattu 150kpl.

Meillä on siis käytössä ns. “elinikäinen komissio”. Komissio lasketaan alvittomasta myyntihinnasta. Kumppanin omista ostoista ei kerry komissiota.

7. Palkkion maksaminen

Kun komissiosumma on yli 50€, Kumppani voi laskuttaa kertyneet komissiot. Laskun tietojen täytyy täyttää verohallinnon asettaman laskun vaatimukset. Kumppani kirjaa laskulle kumppanuustilillänsä maksamattomana näkyvän summan. Jos kumppani on ALV-velvollinen, voi hän lisätä summan päälle vielä ALV.24%. Tilitämme maksun pääsääntöisesti kahden viikon sisällä.

Laskutustiedot:
Hilipee Oy / Parhaat verkkokurssit
Lehtijärventie 66
25560 Koski as
Y-tunnus 2558797-9

Lasku lähetetään PDF-tiedostona sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]

8. Kumppanuustili

Kumppanin rekisteröityessä kumppaniksi, saa hän käyttöönsä kumppanuustilin, jossa näkyy kumppanin ansainnat, liikenne kumppanuuslinkin kautta ja muita tietoja.

Kumppanin on pidettä huoli siitä, että hän säilyttää tilinsä kirjautumistietoja, kuten salasanaa huolellisesti, eikä anna sitä kolmannelle osapuolelle. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa, jos Kumppanin tilin tiedot joutuvat vääriin käsiin.

9. Sopimuksen muuttaminen

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa kumppanuusohjelmaa, sen ehtoja tai maksettavia komissiota koska tahansa.

10. Sopimuksen päättäminen

Kumppani voi milloin vain päättää olla suosittelematta Palveluntarjoajan palvelua. Kumppanuus-sopimuksen tekeminen ei siten edellytä Kumppanilta Palveluntarjoajan suosittelemista.

Palveluntarjoaja voi päättää kumppanuuden ilman erillistä ilmoitusta, jos kokee, että Kumppani ei ole sopiva suosittelemaan Palveluntarjoajan palveluita, tai Kumppani ei noudata tätä sopimusta, eli annettuja ehtoja.