Tule Parhaat verkkosivut.fi -kumppaniksi!

Mitä kumppanuusmarkkinointi on?

Kumppanuus- eli affiliatemarkkinointi Parhaat Verkkokurssit -palvelun yhteydessä tarkoittaa lyhyesti sanottuna sitä, että suosittelet Parhaat Verkkokurssit -sivustoa verkkokursseja tuottaville yrityksille hyvänä paikkana mainostaa heidän tekemiään verkkokursseja, ja saa suositteluidesi kautta tulleista ilmoitusmyynneistä komissiota, eli rahaa. Toisin sanoen, emme maksa komissioita verkkokurssien myynneistä, vaan omien sivujemme kautta tulleiden ilmoitustilausten myynneistä (joku ilmoittaa verkkokurssinsa sivuillemme ja uusii ilmoituksensa).

Meillä on kaksi kumppanuustasoa; perus ja super. Kaikki kumppanimme aloittavat perustasolta, jolla komissiot ovat 20% alvittomasta myyntihinnasta. Supertasolle pääsee, kun on saavuttanut 150 suosittelun rajapyykin. Supertasolla komissiota maksetaan 25%. MUTTA ei tässä vielä läheskään kaikki! Erittäin hienoksi järjestelmässämme tekee sen, että saat elinikäisen komission ilmoitusten ostoista, joita suosittelusi kautta ilmoittajiksi tulleet yritykset tekevät. Eli aina kun joku, jolle olet suositellut palvelua uusii ilmoituksen ja maksaa siitä, sinä saat maksusta oman osuutesi! Maksuja voi kertyä tilillesi suosittelemaltasi yritykseltä siis vuosikausia. Uusintatilauksista saatava komissio on perustasolla 15% ja supertasolla 20% alvittomasta hinnasta.

Kuka voi liittyä kumppaniksi?

Voit liittyä kumppaniksi, jos sinulla on y-tunnus tai muu mahdollisuus laskuttaa (esim. kevytyrittäjyys). Emme hyväksy kumppaneiksi yksityishenkilöitä. Kumppanin täytyy myös noudattaa Suomen lakeja, eikä meitä saa mainostaa laittomilla tavoilla (esim. ei saa luvata mitään, mikä ei pidä paikkaansa, eikä mainostaa laittomilla sivustoilla). Meitä ei saa myöskään mainostaa sivuilla, jossa on pornografista-/aikuisviihde sisältöä, huumeita, alkoholi- tai tupakkatuotteita tai rasistista sisältöä. Kumppani ei myöskään saa esiintyä meinä tehdessään suosittelua.

Miten kumppanuus toimii?

Jos haluat alkaa kumppaniksi, rekisteröidy alla olevalla lomakkeella, niin saat kumppanuustilin käyttöösi. Tililtä näet kertyneet tuotot ja paljon muutakin tietoa. Voit luoda tilillä erityisen linkin, jota käytät, kun suosittelet meitä. Lisäksi tililtä löytyy kotisivuille / blogiin upotettavia bannereita.

Kun joku tulee sivuillemme sinun sivuiltasi käyttäen linkkiä, jossa on sinun ID, suosittelu kirjautuu sinulle ja saat siitä elinikäisen komission. Jatkossa siis aina, kun tämä henkilö tekee oston, saat siitä komissiota. Meillä on käytössä 90 päivän evästeet, joka tarkoittaa sitä, että vaikka henkilö ei heti tilaisikaan jäsenyyttä sivuiltamme, vaan palaa myöhemmin uudelleen, saat siitä komission, jos se tapahtuu 90 päivän sisällä. Kun myyntiä on kertynyt 30e tai yli, voit laskuttaa meiltä komission. Komissioiden kertymisen seuraaminen on myös helppoa, sillä saat aina sähköpostiin viestin, kun olet ansainnut komission! Helppoa ja ennen kaikkea kannattavaa! Liity heti mukaan!

Huom! Jos sinulla on jo tili meillä, eli olet jättänyt ilmoituksen palveluun, laita meille viestiä asiakaspalveluun, jotta liitämme sinut kumppaniksi, sillä lomakkeen kautta ei voi rekisteröityä kumppaniksi samaa sähköpostiosoitetta käyttäen! Kerro viestissä sähköpostiosoitteesi, jolla käytät ilmoitustiliä. Asiakaspalvelun sähköpostisoite on: asiakaspalvelu@parhaatverkkokurssit.fi