Meistä

Olemme pieni suomalainen yritys, jonka mielenkiintona on asiakkaiden ja yrittäjien yhdistäminen. Parhaat verkkokurssit -sivuston idea on syntynyt jo vuonna 2018, jolloin domain on varattu, mutta vasta nyt vuonna 2020 idea on siirtynyt käytännön tasolle. 

Kotisivuja, kumppanuutta ja markkinointia

Parhaat verkkokurssit -sivusto on Hilipee Oy:n omistama. Olemme tehneet kotisivuja, verkkokauppa/verkkokurssi yhteistyötä sekä markkinointia yhteistyöyrityksille. Visiona yhteistyössä on molemminpuolinen hyödyllisyys ja tyytyväisyys, ja tämä sama visio on myös tämän sivuston kantava voima.

Keskitettyä verkkokurssien markkinointia

Verkkokurssien kysyntä on kovasti kasvanut, ja yhä useampi yrittäjä on tehnyt oman verkkokurssin. Olemme kuitenkin huomanneet, että vaikka yrittäjä olisikin tehnyt vaikka kuinka hienon kurssin, asiakkaat eivät sitä kuitenkaan välttämättä aina löydä. Tämä sivusto on luotu vastaamaan tähän pienyrittäjän ongelmaan ja toisaalta helpottamaan potentiaalisten asiakkaiden mahdollisuutta löytää itselle mielenkiintoisia kursseja eri aiheista.

Tämän sivuston tuottoja tullaankin reilulla kädellä ohjaamaan laajamittaiseen markkinointiin, jotta koko Suomen kansa tietää, mistä löytää kaikki parhaat verkkokurssit yhdestä paikasta.

Lämpimästi tervetuloa sekä kurssien ilmoittajaksi, että kursseja tehneiden yritysten asiakkaaksi!

Kuinka palvelu toimii?

Luo tili

Rekisteröidy, jotta voit jättää oman ilmoituksesi. Ilmoituksen uusiminen on maksullista.

Lisää verkkokurssi

Lisää oma kurssisi tai webinaarisi palveluun helposti ja nopeasti.

Me markkinoimme

Markkinoimme somessa ja muissa kanavissa ja tuomme kävijöitä.

Myy kurssiasi

Myy kurssiasi omassa kaupassasi, emme veloita provisiota!