Parhaat verkkokurssit-sivuston rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste koskee henkilötietojen keräämistä ja käyttöä https://parhaatverkkokurssit.fi -sivustolla. Selosteessa selvennetään, mitä henkilötietoja kerätään, mihin niitä käytetään, ja mitä oikeuksia sinulla on. Hilipee Oy, y-tunnus 2558797-9, (”Hilipee Oy” tai ”me”) on vastuussa tietojen käsittelystä. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä.


Yhteystiedot:
Hilipee Oy
Lehtijärventie 66
25560 Koski as
Tietosuojavastaavan sähköposti: [email protected]

1. Miksi keräämme henkilötietoja ja millaisia tietoja keräämme?

  • Asiakassuhteiden hoitaminen: Käyttäjätilin luonnin yhteydessä annat meille sähköpostiosoitteesi ja yrityksesi nimen. Tilausvaiheessa annat meille nimesi sekä yrityksesi tai sinun henkilökohtaisen osoitteen.
  • Markkinointi: Keräämme sähköpostiosoitteita meidän omaa markkinointia varten. Saatat saada meiltä sähköpostitse markkinointiviestejä, jos kuulut määrittelemäämme kohderyhmään. Voit poistua markkinointilistalta milloin vain viestissä olevan linkin kautta. Käytämme sivuillamme myös muuta analyytikkaa, kuten Google Analyticsia ja Facebook pikseliä. Nämä auttavat meitä kohdentamaan markkinointiamme. Nämä tiedot eivät sisällä henkilökohtaisia tietojasi.
  • Käyttäjätili: Käyttäjätilillä näet omat tietosi ja ostohistoriasi, ja voit muokata niitä kirjautumalla sisään palveluun. Voit myös laittaa meille asiakaspalveluun viestin, mikäli haluat, että poistamme kaikki tietosi tietokannasta. Myös me näemme samat tiedot sinusta, kuin mitä sinä näet itsestäsi omalla tililläsi. Voit itse muokata näitä tietojasi. Näemme myös ip-osoitteesi ja kellon ajan milloin olet kirjautuneena tilillesi. Näemme kaikkien käyttäjien tiedot edelliseltä 30 päivältä, sen jälkeen tiedot tuhoutuvat itsestään.

2. Mistä saamme tiedot?

  • Henkilökohtaiset tiedot: Kaikki keräämämme henkilökohtaiset tiedot, kuten nimi, osoite ja sähköpostiosoite, ovat sinun itsesi meille antamia.
  • Analyytikkatyökalut: Analyytikkatyökalujen kautta voimme saada tietoja mm. sivuston käyttäjien iästä, kiinnostusten kohteista ja sukupuolesta, mutta näitä tietoja ei ole personoitu yhteen käyttäjään. Sivustomme käyttää Google Analyticsiä ja Facebook pikseliä.
  • Tilaukset: Kun tilaat meiltä jäsenyyden tai kirjaudut tilillesi, meillä jää rekisteriin antamiesi tietojen lisäksi myös IP-osoitteesi. Näemme verkkosivustolle kirjautuneet käyttäjät ip-osoitteineen ja kellonaikoineen edeltävän 30vrk ajalta.

2. Kenelle luovutamme henkilötietojasi?

Tietyissä tapauksissa muilla yhteisöillä on pääsy henkilötietoihisi.

  • Yhteistyökumppanit: Tällä hetkellä emme käytä yhteistyökumppaneita, jolla olisi suora pääsy tietoihisi hallintapaneelin kautta. Palvelintilan tarjoajalla on kuitenkin mahdollisuus nähdä tietosi tallennettuna tietokantaan niin halutessaan. Saatamme käyttää tarpeen mukaan yhteistyökumppaneita, joilla tulee olemaan pääsy tietoihisi, mutta pidämme huolen, että yhteistyökumppaneilla on tietosuoja-asiat myös kunnossa.
  • Viranomaiset ym.: Henkilötietosi voidaan poikkeustapauksessa luovuttaa asianomaiselle viranomaiselle tai muulle julkiselle taholle, jos vaatimus perustuu lakiin. Tällainen luovutus tehdään vain, jos olemme velvollisia voimassa olevien lakien ja määräysten perusteella näin toimimaan.

3. Luovuttaminen EU:n/ETA-alueen ulkopuolisiin maihin

  • Jos käyttämme alihankkijoita, jotka sijaitsevat EU:n/ETA-alueen ulkopuolella, varmistamme, että henkilötietojen käsittely tapahtuu EU:n/ETA-alueella voimassa olevaa henkilötietojen suojaa noudattaen esimerkiksi käyttämällä EU:n vakiosopimusta, Privacy Shield -järjestelyä Yhdysvalloissa tai muuta vastaavaa järjestelyä.

4. Tietojen säilytysaika

  • Tietoja ostoistasi säilytetään kirjanpitolain mukainen aika, joka on tällä hetkellä 6 vuotta. Suostumuksesi perusteella käsittelemämme henkilötiedot poistetaan, jos peruutat suostumuksesi. Sen sijaan, että henkilötiedot poistettaisiin, voi tietyissä tapauksissa tulla kyseeseen tietojen anonymisointi. Näin tietoja voidaan käyttää historia-, analyysi- ja muihin laillisiin kaupallisiin tarkoituksiin. Anonymisointi tarkoittaa, että kaikki tunnistetiedot, joilla henkilö voidaan tai voitaisiin tunnistaa, poistetaan siten, että tietoja ei enää pidetä henkilötietoina.

5. Oikeutesi

  • Sinulla on oikeus saada tietää mitä tietoja sinusta on tallennettu. Näet nuo tiedot omalta tililtäsi profiilistasi, tai halutessasi voit kysyä niitä myös asiakaspalvelustamme. Voit myös pyytää meitä oikaisemaan meillä sinusta olevat virheelliset tiedot tai poistamaan henkilötietosi. Suostumme henkilötietojen poistamispyyntöön mahdollisimman laajasti. Emme kuitenkaan poista tietoja silloin, jos on painavia syitä tietojen säilyttämiselle, esimerkiksi jos meidän täytyy säilyttää tietoja dokumentointia varten. Pystyt muokkaaman ja poistamaan paljon tietoja itse myös omalla tililläsi. Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista sekä vastustaa henkilötietojesi käsittelyä osittain. Voit myös vastustaa henkilötietojesi käyttöä suoramarkkinointiin.

6. Tietojen suojaus

  • Sähköisesti käsiteltävät rekisterin sisältämät tiedot ovat palomuurein, salasanoin ja muin tietoturvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin suojattuja. Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten toimijoilla on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä käyttöoikeudella.

6. Muutokset

  • Saatamme tehdä muutoksia tähän henkilötietojen käsittelyä koskevaan ilmoitukseemme, esimerkiksi verkkosivuston rakenteeseen tai toiminnallisuuteen tehtyjen muutostenvuoksi. Jos tehtävät muutokset ovat olennaisia, ilmoitamme siitä verkkosivustolla ja/tai olemalla sinuun yhteydessä muulla tarkoituksenmukaisella tavalla.

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Sivusto lähettää selaimelle evästeen, joka tallentuu tietokoneen kovalevylle. Käytössä on sekä väliaikaisia istuntotunnus-evästeitä, jotka sulkeutuvat, kun suljet Internet-selaimen, että pysyviä evästeitä, jotka tallentuvat tietokoneen kovalevylle. Evästeiden avulla sivusto voi tunnistaa selaimesi ja käyttää näin saamaansa tietoa esimerkiksi sivustolla vierailevien selaimien laskemiseen sekä sivustomme käytön analysointiin, kuten tilastolliseen seurantaan. Tähän seurantaan käytämme Google Analyticsia. Evästeet antavat meille myös mahdollisuuden tarkastella ja seurata käyttäjiemme mielenkiinnon kohteita ja kehittää siten verkkosivujamme. Kaikki kerätty tieto on nimetöntä, eikä verkossa suoritettuja toimintoja voida sen avulla liittää tiettyyn henkilöön. Sivultamme tilaaminen edellyttää myös evästeiden käyttöä. Evästeitä käytetään myös kumppaneidemme suosittelujen todentamiseen, sekä markkinoinnin seuraamiseen ja kohdentamiseen Facebook pikselin avulla.

Saapuessasi sivustolle sinulta kysytään sallitko evästeiden käyttämisen. Voit myös muuttaa valintaasi vasemman alakulman hammasrattaasta milloin vain sivustolla ollessassi. Sivusto muistaa valintasi 180 päivää, jonka jälkeen kysymys uusitaan.


Viimeksi päivitetty: heinäkuu 2020