Verkkokurssien myyminen - Tietoa myyjälle

Verkkokurssien kysyntä on kovassa kasvussa. Ihmiset haluavat opetella entistä enemmän asioita verkon kautta ja ilahduttavan monet yritykset ovatkin vastanneet tähän kysyntään tarjoamalla verkkokursseja monista eri aihealueista.

Yrittäjän voi kuitenkin olla joskus vaikeaa löytää asiakkaita. Markkinointi voi olla hyvinkin hintavaa, sekä muistuttaa tikan heittoa – osuu maaliin, jos osuu. Yritys ja asiakas eivät välttämättä koskaan kohtaa. Tässä kohtaa apuun tulee Parhaat verkkokurssit-palvelu, joka toimii yhtenä myyntikanavana verkkokurssillesi. Mitä useammassa kanavassa olet esillä, sitä parempi mahdollisuus asiakkaiden on löytää kurssillesi.

Miksi lisäisin verkkokurssini Parhaat verkkokurssit.fi-sivustolle?

Lisäämällä kurssistasi ilmoituksen Parhaat verkkokurssit-sivustolle, lisäät mahdollisuutta saada myyntiä kurssillesi, sillä sivusto on kohdennettu juuri verkkokursseista kiinnostuneille henkilöille, eli kohderyhmällesi. Kaikki potentiaaliset asiakkaasi eivät edes välttämättä osaa itse etsiä verkkokurssia tarjoamastasi aiheesta, joten tämä kanava on hyvä tapa saavuttaa noita henkilöitä ja saada ihmisiä kiinnostumaan kurssistasi. Palvelu on hiljattain avattu (7/2020), joten toiminta laajenee pikkuhiljaa, kun ihmisten tietoisuus tästä palvelusta lisääntyy. 

Jättämäsi ilmoitus on voimassa ensin 6kk, jonka jälkeen voit uusia ilmoituksen aina 6kk välein. Voit uusia ilmoituksesi niin monta kertaa kuin haluat. Ilmoituksen voimassaoloa voi jatkaa, tai olla jatkamatta – et siis sitoudu mihinkään, tämä on aidosti riskitön ilmoituspalvelu. Emme veloita myöskään mitään provisioita mistään myynneistä tai mitään muitakaan piilokuluja – reilu meininki! 

Luotettava ja helppo palvelu

 • EI sitoutumista – päätät itse kuinka kauan ilmoituksesi on näkyvissä
 • EI piilokuluja
 • Tavoita asiakkaita, joita et muuten tavoittaisi
 • Esittele yrityksesi yleisölle
 • Nauti myynnistä

Ilmoitushinnat ilmoituksen uusimiselle

Hinnasto

AVAJAISTARJOUS!
Jätä omasta kurssistasi ilmoitus NYT, ilmoitus on näkyvillä veloituksetta 2kk (norm.3pv)

Aloita ilmaiseksi

Kokeile palvelua (3 päivää) 2kk ilmaiseksi
0 (3 päivää) TARJOUS 2kk
 • ILMAINEN
 • RISKITÖN
 • Päätä itse jatkatko
Aloita

Uusiminen

Ilmoituksesi uusiminen
15
90
1 kk
 • Sis. Alv. 24%
 • Alv. 0% hinta 12,82€/kk
 • Ilmoitus voimassa kuukauden
Webinaarit

Uusiminen

Ilmoituksesi uusiminen
85
90
6 kk
 • Sis. Alv. 24%
 • Alv. 0% hinta 11,55€/kk
 • Ilmoitus voimassa 6 kuukautta

Uusiminen

Ilmoituksesi uusiminen
149
90
12 kk
 • Sis. Alv. 24%
 • Alv. 0% hinta 10,01€/kk
 • Ilmoitus voimassa 12 kuukautta
suosittu

Ilmoituksen jättäminen:
1. Rekisteröidy (ilmainen, ei vaadi sitoutumista tai jatkotilausta)
2. Kirjaudu omalle tilillesi ja jätä ilmoitus (ilmainen)
3. Ilmoitus julkaistaan, kun ylläpito on tarkistanut sen
4. Kun ilmoitus vanhentuu, saat viestin sähköpostiisi
5. Uusi ilmoituksesi, jos haluat (maksullinen, uusiminen ei pakollista)

Parhaat Verkkokurssit on sivusto, jonne jätetään ilmoituksia, myyjällä täytyy olla itsellään kanava, jolla myydä kurssi ja alusta, jolla kurssi käydään. Me emme siis toimi kurssien myyjinä.

Haluan lisätä kurssini Parhaat verkkokurssit-sivustolle, miten toimin?

Loistava päätös! Tässä prosessi askel askeleelta:

1. Luo itsellesi tili meille. Tiliä varten sinun täytyy rekisteröityä, voit tehdä sen täältä. Käyttäjätunnukseksi kannattaa laittaa yrityksesi nimi, tätä et voi vaihtaa myöhemmin. Saat myös luomasi tunnukset sähköpostiisi. Jos viestiä ei löydy, tarkista myös roskapostikansio ja mahdollinen mainoskansio.

2. Rekisteröitymisen jälkeen pääset kirjautumaan omalle tilillesi. Jos jostain syystä et pääse suoraan luomallesi tilille, voit kirjautua tilillesi samasta paikasta, eli täältä. Omalle tilille pääsee myös oikeassa yläkulmassa olevaa henkilö-ikonia klikkaamalla.

3. Lisää kurssistasi ilmoitus käyttämällä ylänavigointipalkin “lisää ilmoitus” -painiketta. Ilmoitus on ylläpidon hyväksynnän jälkeen näkyvissä 6kk, jonka jälkeen voit halutessasi uusia ilmoituksesi. Ilmoitukset poistetaan palvelusta automaattisesti 30 päivän kuluttua siitä, kun sen voimassaolo on päättynyt, ellei sitä uusita. Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun ilmoituksesi on vanhenemassa. Voit muokata ilmoitusta omalla tililläsi ja poistaa sen milloin haluat.

4. Halutessasi voit luoda omalla tililläsi yrityksellesi oman esittelysivun, jota kiinnostuneet pääsevät tarkastelemaan ilmoituksen yhteydessä olevan linkin kautta.